Şeful IPJ Gorj riscă să fie demis. Şefa lui de cabinet a depus o plângere pentru purtare abuzivă

Şeful IPJ Gorj riscă să fie demis după ce a fost sancţionat deja disciplinar de două ori. Chiar dacă sancţiunile au venit ca urmare a unei plângeri care s-a dovedit a fi falsă, Viorel Caragea este acum chemat, din nou, în faţa şefilor de la minister.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 09:01
Şeful IPJ Gorj riscă să fie demis. Şefa lui de cabinet a depus o plângere pentru purtare abuzivă

Comisarul Viorel Caragea a fost chemat la MAI după ce şefa lui de cabinet a depus o plângere pentru purtare abuzivă.

Şeful IPJ Gorj a fost sancţionat deja până acum cu diminuarea salariului, chiar dacă plângerea împotriva lui a fost falsă. Potrivit România TV, totul s-a întâmplat după ce un om de afaceri din judeţ s-a plâns că se simte hărţuit de Caragea. El a spus că a fost ameninţat că o să fie ridicat cu mascaţii de la nunta propriei sale fiice. Ulterior, acesta a recunoscut că toate acestea au fost false şi că a fost plătit de subordonaţii lui Caragea să scrie acele plângeri.

Cu toatea astea, pentru că au fost două sancţiuni pe care le-a primit până acum, următoarea ar însemna demiterea sa. El este acum din nou anchetat după ce şefa lui de cabinet a depus o plângere că se simte hărţuită. Caragea trebuie să dea explicaţii în faţa şefilor săi din minister.

Citeşte şi: Şeful Poliţiei din Gorj, vizat de o comisie parlamentară