Doar o minune îl mai poate salva pe Raul. Tratamentele extrem de costisitoare sunt peste puterile lui sau ale prietenilor

Raul mai are o ultimă speranță, un tratament extrem de costisitor în SUA. Prețul depășește 100.000 de euro. Din păcate, acesta nu își poate permite să acopere costurile.

26 ian. 2023, 15:04
Doar o minune îl mai poate salva pe Raul. Tratamentele extrem de costisitoare sunt peste puterile lui sau ale prietenilor
Povestea lui Raul

Povestea lui Raul este una sfâșâietoare. Cu aproximativ un an în urmă acesta a primit un diagnostic înfiorător. Totul a început de la o simplă durere de mână care părea inofensivă. Totuși, pentru că nu scăpa de ea Raul a mers să investigheze problema. Din păcate, veștile nu au fost deloc bune, atât el, cât și prietenii lui au trăit un șoc: Sarcom Epitheloid, o formă rară de cancer.

După investigații interminabile, chimioterapie, și chiar și o amputare, părea că lucrurile merg spre bine, iar Raul se reface. A venit a doua lovitură pentru Raul, atunci când simptomele au reînceput să apară. Analizele au arătat că boala recidivase.

Citește și: Clipe cumplite pentru pentru părinții lui Victor. Tratamentul costă peste 2 milioane de euro. Familia Dinescu este disperată

În momentul de față, singura șansă pe care o mai are Raul este un tratament în Statele Unite ale Americii. Medicamentul de care are nevoie se numește Tazemetostat (Tazverik), doar că există o problemă, o singură cutie costă 20.000 de dolari. Și asta nu e tot, Raul necesită în continuare și alte tratamente și analize. Costurile depășesc cu mult 100.000 de dolari. Iar Raul și familia lui nu  pot acoperi aceste costuri. Deși pretenii au pus mână de la mână, tot nu au reușit să strângă suma suficientă.

Mai multe persoane publice din România au început să spună povestea lui Raul în speranța că vor reuși să strângă bani pentru tratamentul de care ar nevoie. Acum, viața lui depinde doar de bunătatea oamenilor

Povestea lui Raul

„În urmă cu exact un an de zile, bunul și dragul nostru prieten Raul, în vârstă de doar 31 ani, a pășit într-una din cele mai grele încercări din viața lui.

Acuzând dureri din ce în ce mai intense la mâna dreaptă, a decis să facă niște investigații, iar diagnosticul care a venit în urma lor a fost unul de necrezut pentru el și cei dragi ai lui: Sarcom Epitheloid, o formă rară de cancer.

Au urmat lungi investigații, tratamente, chimioterapie și intervenții chirurgicale, atât în țară, cât și la o clinică privată din Viena (unde s-a făcut și o intervenție de amputare – a se vedea în poze), iar în luna octombrie a acestui an, exact când lucrurile păreau să meargă tot mai bine, Raul a început să aibă din nou simptome, așa că, repetând analizele, a aflat vestea grea că boala a recidivat.

Acum, șansa lui Raul este un tratament pe care îl poate face în SUA, cu un medicament care poartă numele de:
Tazemetostat (Tazverik)
Singura problemă este că o singură cutie din acest medicament costă circa 20.000$, iar el are nevoie de cel puțin 2 cutii.

Așadar, doar costurile pentru acesta ar ajunge la aprox. 40.000$, la care se vor adăuga toate investigațiile și terapiile care vor mai fi necesare.

Noi, prietenii lui, apelăm cu toată inima la toți cei care îl cunosc pe Raul și știu ce om deosebit este, dar și la cei care nu-l cunosc, în speranța că vor avea inimile deschise către el, să facă cel mai frumos gest din lume: să ofere „viață” unui OM.

Ajutați-ne să îi redăm viața și sănătatea bunului nostru prieten!”, postase pe Instagram cântăreața Roxana Gudiu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxi 🤍 (@roxana.gudiu)

„Sunt exact 2 luni și jumătate de când v-am făcut cunoștință întâia oară cu iubitul nostru prieten, Raul, reușind împreună să strângem atunci pentru el suma necesară pentru 2 cutii de Tazemetostat, de care Raul urma să aibă nevoie în America.

Din păcate, după lungi așteptări, abia acum s-a obținut viza, iar în data de 4 februarie Raul urmează să zboare spre America.
Între timp însă, boala a mai avansat și alte investigații, tratamente și operații s-au mai făcut aici în țară și în Viena, lucruri care l-au costat iarăși în jur de 20.000€.

Contactându-i pe cei din America, a aflat cu stupoare și faptul că acolo costurile vor fi imense, ajungând cu mult peste suma de 100.000€, sumă care este cu mult peste puterile lui (și ale noastre, ale prietenilor lui) financiare.

Eu știu că, acolo unde omul nu poate, poate Dumnezeu.
Și mai știu că, acolo unde este Dumnezeu sunt și oamenii Lui, care, mână de la mână, fac mereu minuni pentru semenii lor.

Oameni dragi, știu că fiecare din noi ar face orice pentru cineva iubit care suferă…
Apelăm așadar cu toată inima la voi să fiți din nou alături de dragul nostru prieten și să ne ajutați să îi dăruim VIAȚA înapoi, acea viață care nu ar fi trebuit să fie perturbată niciodată de monstrul acesta numit cancer!”, a mai postat pe Instagram cântăreața Roxana Gudiu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxi 🤍 (@roxana.gudiu)

Citește și: Gestul emoționant făcut de o mamă pentru fiul ei înainte să moară de cancer! Ce a găsit băiatul în cutie după moartea femeii