DOC a dat cărțile pe față! Când a fost artistul îndrăgostit de Dana Nălbaru: „Avea și are și acum o frumusețe foarte naturală”

DOC este unul dintre artiștii care au dovedit de-a lungul timpului că transparența este cuvântul cheie în interacțiunea cu publicul. Acesta a preferat mereu să spună lucrurilor pe nume, fără ascunzișuri. Artistul a recunoscut recent că, în tinerețe, a fost îndrăgostit de solista HI-Q.

24 apr. 2023, 18:02
DOC a dat cărțile pe față! Când a fost artistul îndrăgostit de Dana Nălbaru: „Avea și are și acum o frumusețe foarte naturală”

DOC a recunoscut că, în trecut, acesta a pus ochii pe Dana Nălbaru, de care de altfel a fost foarte îndrăgostit. Fostul concurent de la Survivor România 2023 a făcut mai multe dezvăluiri picante despre viața sa la emisiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a acceptat provocarea sosurilor iuți, unde trebuia să aleagă între a răspunde la anumite întrebări mai delicate cu privire la viața sa personală sau a mânca din sosul iute. DOC a mărturisit fără niciun regret că, în tinerețe, a fost îndrăgostit până peste cap de Dana Nălbaru.

Citește și: Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, să îl fac pe Iisus mândru de mine”

Și în cadrul competiției Survivor România, DOC a dovedit că este extrem de transparent și că nu se cenzurează, preferând să spună lucrurilor pe nume. Așadar, provocarea sosurilor iuți nu a fost una dificilă pentru artist, care a preferat să răspundă sincer întrebărilor delicate, adresate de către Cătălin Măruță. DOC nu a ascuns faptul că, pe vremea când Dana Nălbaru era parte a trupei HI-Q, o simpatiza profund. La momentul respectiv, amândoi erau singuri, iar artisul aprecia naturalețea acesteia.

Când a fost îndrăgostit DOC de Dana Nălbaru

„Dana Nălbaru, că eram mic și eu. Hai mă, citește, că nu îmi e rușine. Suntem băieți mari. Nu mâncăm iute din prima. Eram și eu mic, erau câteva femei frumoase la televizor. Ea era una dintre ele. Avea și are și acum o frumusețe foarte naturală. Mie îmi plac nealterările naturii, ca să spun așa.” a mărturisit DOC în cadrul emisiunii TV.

Recent, Dana Nălbaru a recunoscut, în cadrul podcastului lui Morar, că s-a pocăit și că se mândrește cu hotărârea de a se apropia de Iisus Hristos. În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat interviul realizat cu Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”. Chiar dacă s-a retras în urmă cu mult timp din showbiz, Dana a rămas și acum o persoană cunoscută, deoarece a fost solista unei trupe în vogă în anii 2000 – Hi-Q – unde cânat alături de Mihai Sturzu și Florin Groza.

„În momentul în care am ales să ies din lumina reflectoarelor am făcut-o treptat. E greu să ieși dintr-o zonă pe care o cunoști foarte bine. A trebuit să mă reconstruiesc și am descoperit multe lucruri despre mine. L-am descoperit pe Dumnezeu.  La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele’.”, a declarat Dana Nălbaru la podcastul mai sus amintit.

Citește și: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”