Doctoriţa de la Spitalul Gerota îşi revine. Raed Arafat: „Confirm!”

Doctoriţa de la Spitalul Gerota, infectată cu coronavirus de fostul poliţist Nelu Lupu, începe să-şi revină. După ce a fost intubată timp de două săptămâni, medicul a reuşit să vorbească la telefon cu copiii ei. Într-o intervenţie telefonică la România TV Raed Arafat a confirmat vestea.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 18:34
Doctoriţa de la Spitalul Gerota îşi revine. Raed Arafat: „Confirm!”

Raed Arafat a anunţat că doctorița de la Gerota, despre care s-a spus că a murit, se află în afara oricărui pericol. Alături de ea, a fost salvată și o altă colegă, tot de la Spitalul Gerota.

„Am vorbit cu directoarea Direcţiei Medicale de la Ministerul Afacerilor Interne. Am avut 2 doctoriţe în stare critică, printre care şi dânsa. Din fericire amândouă sunt bine. Dânsa este pe drumul cel bun, se recuperează. Munca la Terapie Intensivă cu astfel de pacienţi este una titanică. Este foarte mult de lucru. Este un mare lucru că au reuşit colegii nostri de la Terapie să-i salveze viaţa, după ce a fost într-o stare critică. Mă bucur că este în viaţă”, a spus la România TV Raed Arafat.

Doctoriţa a stat intubată la Terapie Intensivă, la spitalul Matei Balş. A fost mutată pe terapie intensivă după ce starea ei de sănătate s-a agravat foarte mult. Ea a fost infectată de coronavirus de fostul poliţist Nelu Lupu.

Timp de 2 săptămâni, doctoriţa a luptat pentru cei doi copii care o aşteaptă acasă. Începe să dea semne de însănătoşire, mai mult a reuşit să vorbească cu copiii ei la telefon. 

Doctoriţa a afla pe 17 martie că este infectată cu coronavirus. A plecat pe piciorele ei la spitalul Matei Balş, acolo unde a fost internată. 

Citeşte şi 23 decese de coronavirus anunţate, miercuri, în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 220