Doctorul Victor Neamțiu a murit în braţele colegilor. Suferise un anevrism

Doliu la Spitalul Județean de Urgență din Arad. Unul dintrei cei mai cunoscuți și apreciați medici s-a stins din viață. Victor Nemțiu a murit sub privirile colegilor.

RomaniaTV.net
31 iul. 2023, 10:40
Doctorul Victor Neamțiu a murit în braţele colegilor. Suferise un anevrism

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat trecerea în neființă a doctorului Victor Neamțiu, care în ultimii trei ani a coordonat activitatea Secției Dermatovenerologie.

Medicul şef al Secţiei Dematovenerologie, dr. Victor Neamţiu, a încetat din viaţă după ce suferise un anevrism. Anunţul trecerii în nefiinţă a dr. Victor Neamţiu a şocat lumea medicală şi întreaga comunitate din Arad. Soţia acestuia a publicat un anunţ pe reţelele de socializare prin care a anunţat că „o inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens”.

Viaţa bate filmul! Mama a absolvit Medicina odată cu fiul, la peste 50 de ani, ca şef de promoţie

Colegii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis la rândul lor: „Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru dr. Victor Neamțiu, medic șef Secție Dermatovenerologie. Dr. Neamțiu a fost alături de pacienții spitalului de mai bine de zece ani, iar în ultimii trei ani a coordonat buna desfășurare a activității Secției Dermatovenerologie, dând dovadă de empatie și profesionalism. Suntem alături de familia îndoliatå! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”. Dr. Victor Neamțiu suferise un anevrism acum câteva zile și era internat în stare foarte gravă.

Cine a fost soția neurochirurgului Leon Dănăilă. După moartea ei, în urmă cu 17 ani, medicul s-a refugiat în muncă: „Am rămas cu o dragoste cum nu se poate spune, nu am mai găsit altă persoană, nici nu am căutat”