Document-bombă. AVEM decizia instanţei în cazul manevrei făcute de Clotilde Armanad pentru a scăpa de contractul cu Romprest – EXCLUSIV

România TV a prezentat în exclusivitate decitia judecătoarei în cazul jocului făcut de Clotilde Armand pentru a putea scăpa de contractul cu firma de salubrizare Romprest.

04 aug. 2021, 20:31
Document-bombă. AVEM decizia instanţei în cazul manevrei făcute de Clotilde Armanad pentru a scăpa de contractul cu Romprest – EXCLUSIV

Document-bombă. Edilul sectorului 1 a cerut să scape de acest contract. Pe aproximativ 20 de pagini, Judecătoria i-a arătat lui Clotilde Armand că s-a făcut de râs.

Document-bombă. AVEM decizia instanţei în cazul manevrei făcute de Clotilde Armanad pentru a scăpa de contractul cu Romprest

Edilul nu avea calitatea de reprezentant. Aceasta nu putea să reprezinte Primăria Sectorului 1, pentru că nu avea mandat. De altfel, Clotilde Armand nu a fost calitatea activă în acest proces. Ea trebuia să ceară ajutorul consiliului local.

De altfel, Conducerea companiei Romprest reacţionează după ce Clotilde Armand a publicat pe Facebook „o comparaţie pe doua coloane, intitulată “Cat platim pentru curatenie?”, pe baza unei analize asupra executarii serviciului public de salubrizare in Sectorul 1, analizand valori “atribuite” prestatiilor Romprest si Rebu.

Conducerea Romprest susţine că formularea „plătim” folosită de primarul Clotilde Armand este una „nefericită”, „nereală”, „deci o minciună”.

Citeşte şi: Clotilde Armand aruncă săgeţi către consilierii din Sectorul 1: Dacă nu mă mandatează să pot cere rezilierea contractului cu Romprest în justiție înseamnă că le place gunoiul!
„Asta pentru ca serviciile prestate de catre Romprest in luna August 2020 NU AU FOST PLATITE NICI PANA IN PREZENT, facturile afente acestor servicii aflandu-se in executare silita, respectiv validare de poprire (datorita refuzului Trezoreriei de a popri sumele in contul de indisponibilizare, conform hotararilor instantelor de judecata).

De asemenea, nici catre REBU nu “platim”, pentru ca aceste servicii sunt ESTIMATE pe baza unor cantitati inventate, care oricum nu reies din nicio documentatie Anexa la Contract. Asta lasand la o parte natura serviciilor contractate, care exced obiectului Contractului si implicit cadrului legal si institutional care a fost clar trasat in Acordul Prefectului pentru declararea starii de alerta. Acord care a facut posibila aceasta achizitie de servicii temporare (?!) de salubrizare.

Tabelele colorate pe doua coloane pot face deliciul retelelor de socializare, dar nu pot reflecta niciodata integral circumstantele si conditiile de derulare ale unui contract de utilitate publica, mai ales atunci cand sunt voit ignorate datele obiective si relevante care stau la baza oricarei analize.

Citeşte şi: Clotilde Armand se plânge că n-are bani de curăţenie în Sectorul 1, dar voia să dea 10 milioane de euro pe gazon, garduri vii şi copaci!


loading...