DOCUMENT INCENDIAR! Comisia Europeană face ANCHETĂ în cazul „Cioacă – Elodia”

Scandalul "Cioacă-Elodia" a trecut graniţele României, ajungând pe masa de lucru a Comisiei Europene. Potrivit unui document intrat în posesia "ring“, se anunţă o anchetă de răsunet la Bruxelles în legătură cu modul cum procurorii şi poliţiştii au căutat-o sau nu au căutat-o pe celebra avocată dispărută în august 2007.

01 apr. 2014, 05:41
DOCUMENT INCENDIAR! Comisia Europeană face ANCHETĂ în cazul „Cioacă – Elodia”

Comisia de Petiţii a Parlamentului European l-a informat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe Cristian Cioacă, prin avocata acestuia, Maria Vasii, că i-a admis petiţia referitoare la problemele semnalate. Conform surselor „ring”, Cioacă s-a plâns Parlamentului European în legătură cu abuzurile din ancheta care a condus la trimiterea în judecată şi condamnarea sa în primă instanţă, acuzat fiind că şi-ar fi ucis soţia. Cioacă s-a plâns demnitarilor europeni inclusiv de faptul că Interpolul nu a căutat-o pe soţia sa ca pe o persoană în viaţă.

Citeşte şi Noi DOVEZI în cazul CRISTIAN CIOACĂ. ELODIA nu a fost omorâtă în apartamentul din Braşov

Scrisoarea adresată lui Cioacă de Comisia de Petiţii este scurtă şi la obiect. Într-o primă frază, i se comunică poliţistului român că „problemele semnalate sunt admisibile”, fiind în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European. „Stimate domn, doresc să vă informez că petiţia dumneavoastră a fost examinată de Comisia pentru Petiţii, care a decis că problemele semnalate de dumneavoastră sunt admisibile, în conformitate cu Regulamentul de Procedură al Parlamentului European, în măsura în care subiectul se încadrează în domeniile de activitate europene”, se spune în răspunsul la petiţie, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi DOCUMENT OFICIAL: De ce a fost ELIBERAT Cristian Cioacă, deşi e suspectat de UCIDEREA ELODIEI

Citeşte şi Cristian Cioacă profită din plin de libertate. Mama Elodiei se teme că poliţistul va distruge probele crimei

Citeşte şi Avocatul mamei Elodiei Ghinescu: „Îmi e frică de Cristian Cioacă, a avut un comportament agresiv faţă de mine”