Documentar EXPLICIT: Channel 4 difuzează cum îşi pierd virginitatea persoanele de vârsta a doua

Un documentar insolit va fi transmis joi de către postul de televiziune Channel 4. Este vorba despre virgini tomnatici din toată lumea care vin în Statele Unite pentru a se întâlni cu un terapeut în probleme sexuale care îi ajută să îşi piardă virginitatea.

26 mart. 2013, 21:04

Documentarul „Virginii de 40 de ani” („40-Year-Old Virgins”) care va fi trasnmis joi de Channel 4 prezintă mai multe cazuri de virgini tomnatici care ar vrea să scape de acest handicap şi să se bucure şi ei de o viaţă sexuală normală, dar nu sunt în stare să facă acest pas.

Unul dintre aceste cazuri care va fi difuzat în prime-time de canalul de televiziune american este cel al unui inginer IT britanic de 45 de ani, Christian Clive, care vine în Statele Unite pentru a se întâlni cu Cheryl Cohen-Greene, terapeut sexual şi, totodată, partener sexual surogat pentru el, în vârstă de 68 de ani, scrie Daily Mail.

Telespectatorii vor urmări cum Cohen-Green reuşeşte să îl angajeze pentru prima oară pe ruşinosul inginer în primul lui act sexual, după două săptămâni de terapie sexuală „intensivă”, lecuindu-l astfel de toate inhibiţiile.

Al doilea caz ce va fi prezentat joi, la ora 21:00, la acelaşi post de televizuiune este cel al unei femei de 29 de ani, Rosie, care visează să se căsătorească şi să aibă copii, dar în acelaşi timp are fobie de bărbaţi şi nu suportă să fie atinsă de vreunul. Rosie, care crede că bărbaţii miros „ca un amestec de aftershave şi şuncă”, va putea fi văzută în orele de terapie cu surogatul de partener sexual, Gary, în vârstă de 55 de ani, fost jucător profesionist de tenis transformat în terapeut.

In 2007, Channel 4 a difuzat „Şcoala Virginilor”, emisiune în care tânărul James, de 26 de ani, a urmat un curs pentru bărbaţii neexperimentaţi sexual, în Amsterdam.

Cazurile lui Cohen-Greene au fost o sursă bună de inspiraţie pentru filmul „The Sessions”, nominalizat anul trecut la Oscar, având-o ca protagonistă pe Helen Hunt, mai precizează tabloidul britanic.