Documente INCENDIARE. Cum a DEVALIZAT Dan Adamescu clubul Oţelul Galaţi şi cum i-a JEFUIT pe români

Documente explozive despre jaful la care au fost supuşi românii de camarila lui Băsescu. România TV a intrat in posesia unor documente care arată cum miliardarul Dan Adamescu şi-a batut joc de milioane de români. În timp ce oamenii de rând încercau să îşi recupereze pagubele de la societatea de asigurari a lui Adamescu, milionarul se folosea de asigurări fictive pentru a încasa milioane de euro. În plus, aproape 5 milioane de euro au fost deturnate de Adamescu de la clubul de fotbal Oţelul Galaţi.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 16:03
Documente INCENDIARE. Cum a DEVALIZAT Dan Adamescu clubul Oţelul Galaţi şi cum i-a JEFUIT pe români

Procurorii DNA verifică modul în care Dan Adamescu a băgat în insolvenţă clubul Oţelul Galaţi, deşi gruparea era pe profit. Documente obţinute de România TV arată cum miliardarul a devalizat echipa de fotbal cu ajutorul unor asigurări fictive încheiate cu propria lui firmă.

Dan Adamescu a preluat clubul Oţelul Galaţi în 2012, la scurt timp după ce UEFA a virat în conturile grupării banii cuveniţi pentru participarea în grupele Champions League. Cele 5 milioane de euro au fost scoase aproape instantaneu din vistieria clubului de către Adamescu, în baza unor asigurări fictive încheiate cu propria companie. Culmea, în goana după bani, Adamescu l-a asigurat chiar şi pe unul dintre directorii clubului cu 5 milioane de euro.

Citeşte şi Dan Adamescu RENUNŢĂ la Oţelul Galaţi. Echipa caută URGENT investitori, altfel riscă să DISPARĂ

Dosarul DNA privind devalizarea clubului Oţelul Galaţi este disjuns dintr-o anchetă mai amplă a DNA.

Dan Adamescu a fost deja condamnat la 4 ani de închisoare după ce a mituit mai mulţi judecători pentru a-şi băga în insolvenţa mai multe companii în condiţii avantajoase pentru el.