Doi actori celebri vor filma o reclamă în România, multe dintre scene vor fi la Castelul Corvinilor

Actorii Jeffrey Dean Morgan, unul dintre protagoniştii serialului ”Anatomia lui Grey”, şi Aaron Eckhart au ajuns, joi seară, la Sibiu, iar vineri dimineaţă au plecat la Hunedoara, unde vor filma o reclamă. Filmările vor dura trei zile, cele mai multe scene urmând să fie realizate la Castelul Corvinilor.

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 09:16
Doi actori celebri vor filma o reclamă în România, multe dintre scene vor fi la Castelul Corvinilor

Cei doi actori au ajuns la Sibiu joi seară şi s-au cazat la singurul hotel de cinci stele din oraş. Surse locale spun că în perioada în care vor sta în România actorii vor fi cazaţi doar la acest hotel, unde vor lua şi masa, chiar dacă nu au nicio filmare de realizat în municipiu.

Potrivit surselor citate, Jeffrey Dean Morgan şi Aaron Eckhart vor filma o reclamă la Hunedoara, însă staff-urile acestora au refuzat să facă precizări cu privire la conţinutul scenelor.

Filmările vor avea loc la Hunedoara în următoarele trei zile, cele mai multe scene urmând să fie filmate la Castelul Corvinilor.

Jeffrey Dean Morgan a interpretat timp de trei sezoane rolul medicului Denny Duguiette în serialul „Anatomia lui Grey”, a jucat şi în serialul „Supernatural”, dar şi în lungmetrajul „Watchmen”. În ultimii ani, starul american a impresionat cu rolul unui personaj negativ, Negan, în serialul de televiziune „The Walking Dead”.

Aaron Eckhart a devenit cunoscut după apariţia din filmul „Erin Brockovich”, iar în 2006 a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor pentru „Thank You for Smoking”. A jucat, de asemenea, în blockbusterul „The Dark Knight”.

Citeşte şi O reclamă făcută de un student pentru pantofii sport Adidas, şi refuzată de companie, a ajuns virală pe internet VIDEO