Tony Armatrading, actorul din Notting Hill și The Saint, a murit de cancer la 59 de ani

Tony Armatrading, actorul care a jucat în The Saint și Notting Hill, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer. Decesul a fost confirmat de colegul său, Tim Bentinck.

10 mai 2021, 19:51
Tony Armatrading, actorul din Notting Hill și The Saint, a murit de cancer la 59 de ani

Tony Armatrading, actorul din Notting Hill și The Saint, a murit de cancer. „O veste foarte tristă. Cel mai drag prieten al meu, Tony Armatrading, a murit de cancer”, a scris Tim Bentinck pe internet.

Tony Armatrading a murit de cancer la 59 de ani

„Am avut privilegiul de a fi cel mai bun prieten al său și l-am iubit cu drag. A fost un actor minunat și un prieten adevărat”, a mai scris Tim Bentinck.

Florin Salam, dedicație în lacrimi la înmormântarea lui Ion Petrișor. ”Unde te duci, tăicuțul meu? Cui mă lași când mi-e mai greu”

Tony Armatrading, originar din Birmingham, a avut o carieră impresionantă, care a inclus roluri în uriașe în seriale de succes, inclusiv NCIS și Prison Break. A fost, de asemenea, cunoscut pentru că a interpretat personajul Xalek într-o serie de jocuri video Star Wars, inclusiv Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire. Actorul s-a bucurat de un mare succes şi în turneele efectuate în Marea Britanie cu personajul Jelly Roll Morton în piesa Jelly Roll Soul.

A murit Nick Kamen, celebru pentru piesa „I Promised Myself”, hit al anului 1990 VIDEO

Tony Armatrading a fost fratele mai mic al cantautorului Joan Armatrading.

A murit Nick Kamen, celebru pentru piesa „I Promised Myself”, hit al anului 1990

Nick Kamen, fostul model si cantaret britanic cunoscut pentru piesa „I Promised Myself”, a murit la varsta de 59 de ani, dupa o boala indelungata. Nick Kamen, pe numele sau adevarat Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut in 1985, dupa ce a aparut intr-o reclama la marca de jeans Levi’s 501, in care era vazut intr-o spalatorie, purtand doar boxeri in timp ce mai multe femei il urmareau cu privirile. Reclama, pe acordurile piesei „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, a contribuit la cresterea vanzarilor marcii si l-a propulsat pe Kamen la rangul de „sex simbol”, fapt ce a atras atentia divei pop Madonna.


loading...
Partenerii noștri