Doi angajaţi ai CJ Caraş Severin, arestaţi preventiv pentru luare de mită

Doi funcţionari ai Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Judeţean Caraş-Severin au fost arestaţi prevenitiv, luni, pentru luare de mită. Aceştia au fost surprinşi în flagrant în timp primeau de la un şofer suma de o mie de lei pentru că nu avea autorizaţie de circulaţie pe drumurile judeţene.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 18:14
Doi angajaţi ai CJ Caraş Severin, arestaţi preventiv pentru luare de mită

Potrivit unui comunicat de presă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Boată Florin şi Bujanca Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Conform sursei citate, cei doi angajaţi ai Consiliului Judeţean Caraş-Severin au oprit în trafic, la sfârşitul săptămânii trecute, un şofer care nu avea „autorizaţie de circulaţie pentru drumurile judeţene”, şi i-au pretins 1.000 lei pentru a nu-l amenda.

Boată Florin şi Bujancă Gheorghe au primit banii, însă au fost prinşi în flagrant, fiind prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin.

Pe numele celor doi angajaţi ai Consiliului Judeţean Caraş-Severin s-au emis două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi Inspector vamal, reţinut de DNA, la Ploieşti. E acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă