Doi ani de la tragedia din Colectiv: Slujbă de pomenire şi rugăciune în memoria celor care şi-au pierdut viaţa la Colectiv

O slujbă de pomenire și o rugăciune în memoria celor care și-au pierdut viața în urmă cu doi ani în tragicul incendiu de la clubul Colectiv vor fi oficiate luni, informează Biroul de Presă al Patriarhie Române, printr-un comunicat de presă.

30 oct. 2017, 06:50
Doi ani de la tragedia din Colectiv: Slujbă de pomenire şi rugăciune în memoria celor care şi-au pierdut viaţa la Colectiv

„Întrucât în data de 30 octombrie anul acesta se împlinesc doi ani de la tragicul eveniment din clubul Colectiv, (…) Patriarhia Română săvârșește, luni, 30 octombrie 2017, ora 11,30, o slujbă de pomenire la Biserica ‘Sfântul Nicolae’ — Broșteni din București, în fața crucii de marmură ridicată în memoria celor decedați, iar la ora 12,00 o rugăciune la monumentul din fața clubului Colectiv”, a precizat sursa citată.

În urma incendiului de la Colectiv au murit 65 de tineri. Trupa Goodbye to Gravity susținea în club un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

Citeşte şi: Colectiv. Cum s-a implicat statul în recuperarea fizică şi psihică a victimelor