Doi arădeni, reţinuţi după ce ar fi furat bani din bancomate, folosind dispozitive artizanale

Doi bărbaţi din Arad au fost reţinuţi, joi, după ce au fost prinşi pregătind un furt dintr-un bancomat folosind un dispozitiv artizanal cu bandă adezivă. Poliţiştii au afirmat că suspecţii au mai comis astfel de furturi şi au reuşit să sustragă sume cuprinse între 50 şi 300 de lei.

05 dec. 2013, 11:07
Doi arădeni, reţinuţi după ce ar fi furat bani din bancomate, folosind dispozitive artizanale

Poliţiştii de investigaţii criminale arădeni au reuşit identificarea şi prinderea a doi bărbaţi suspectaţi că au sustras diferite sume de bani din mai multe bancomate aflate în municipiul Arad, potrivit Mediafax.

Suspecţii au 23 şi 33 de ani şi au fost prinşi joi, în timp ce se pregăteau să fure bani dintr-un ATM situat în apropierea unei sucursale bancare din municipiul Arad. „Suspecţii foloseau dispozitive artizanale cu bandă adezivă, aceştia sustrăgând, în câteva cazuri, sume de bani cuprinse între 50 şi 300 de lei„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru identificarea unor eventuali complici, care ar putea forma un grup specializat în astfel de furturi din bancomate.

CITEŞTE ŞI: Bancomat spart în Cluj Napoca. Hoţii au fugit cu 1.000 de lei