Doi bărbați au fost sechestrați și umiliți pentru că nu și-au plătit drogurile: „Dă-i o guriță! Pe nas, nu pe gură”

Patru bărbați au sechestrat și umilit doi tineri după ce aceștia nu le-ar fi dat banii pentru drogurile pe care le aveau de la aceștia.

08 feb. 2023, 23:43
Doi bărbați au fost sechestrați și umiliți pentru că nu și-au plătit drogurile: „Dă-i o guriță! Pe nas, nu pe gură”
Doi tineri au fost sechestrați și umiliți pentru că nu și-au plătit drogurile

Totul s-a petrecut în ziua de Crăciun în casa unuia dintre agresori. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost îmbrăcat în rochie de mireasă, dar cu ruj și batjocorit, iar celuilalt i s-a dat o cămașă. Cei doi au fost puși în genunchi și obligați să se sărute.

„Pupă mirele, mă! Dă-i o guriță. Pe nas, pe nas, nu pe gură. Așa. Și tu înapoi pe nas lui, așa”, spune unul dintre agresori, după cum se vede pe filmare.

Bărbatul de 22 de ani ar fi primit droguri în vara anului trecut de la șeful grupului fără să plătească. Agresorul, în vârstă de 45 de ani, s-a întâlnit cu băiatul care abia s-a întors de la muncă din Italia și și-a amintit de datoria pe care trebuia să i-o plătească. Fapta a fost filmată și distribuită și către alte persoane, astfel ajungând și la un polițist.

Citește și: Primul laborator de extragere a cocainei din România, descoperit de procurorii DIICOT în Bihor. Doi cărăuşi columbieni, un israelian ajutaţi de doi români extrăgeau drogurile din cafea

„În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate bunuri şi înscrisuri ce au legătura cu cauza, un pistol airsoft, un pliculeţ cu o substanţă albă cristalizată şi o altă substanţă albă susceptibile a fi droguri”, a declarat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Bărbatul care a condus activitatea infracțională este recidivist, în 2011 fiind trimis la închisoare pentru tentativă de omor, sechestrare și violență. Din cei 12 ani, a stat după gratii doar 9 ani, fiind eliberat condiționat. Înainte de arestare, procurorul l-a trimis la preot și l-a pus să jure pe Biblie că nu va mai săvârși infracțiuni.

Citește și: Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe: „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”

În cursul zilei de ieri, 7 februarie, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptei. Astfel, s-a reținut că în zilele de 25 și 26 decembrie 2022, patru persoane de 18, 27, 29 și 45 de ani din Vișeul de Sus au sechestrat doi tineri de 22 și 23 de ani la domiciliul unuia dintre agresori, unde era organizată o petrecere.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care ar fi fost săvârșite faptele, sub supravegherea procurorului de caz.