Doi bărbaţi au găsit o GEANTĂ PLINĂ DE BANI şi au luat o decizie uluitoare. Vezi ce au făcut cu mica avere

Doi bărbați au găsit, la o terasă, o borsetă cu bani și acte pe care au predat-o polițiștilor. Poliţiştii i-au felicitat pe cei doi bărbaţi din municipiul Brad pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi urmează să restituie borseta proprietarului.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 18:07
Doi bărbaţi au găsit o GEANTĂ PLINĂ DE BANI şi au luat o decizie uluitoare. Vezi ce au făcut cu mica avere

Duminică dimineaţa, în jurul orei 8.00, la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Baia de Criş s-au prezentat doi bărbaţi de 43, respectiv 55 de ani, din municipiul Brad, județul Hunedoara, care au predat polițiștilor o borsetă ce conţinea 1.800 de lei şi mai multe documente de identitate. Potrivit unui comunicat remis de IPJ Hunedoara, cei doi au găsit borseta pe terasa unui local din comuna Baia de Criş.

Citeşte şi: Ştiai că dacă găseşti ceva pe jos şi păstrezi rişti ÎNCHISOARE? Vezi ce spune Noul Cod Penal

Pe baza documentelor de identitate, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din judeţul Cluj, aflat în tranzit în judeţul Hunedoara, care a uitat borseta la o masă de pe terasa localului.

Poliţiştii i-au felicitat pe cei doi bărbaţi din municipiul Brad pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi urmează să restituie borseta proprietarului.

Vezi şi: Gest nobil al unei tinere sărace de etnie romă. Ce a făcut cu un portofel plin cu bani găsit pe stradă


loading...