Doi bărbaţi din Botoşani au fost amendaţi pentru că nu purtau mască! „Nu credem în COVID-19”

Doi bărbați din Botoșani au fost sancţionați contravenţional cu o amendă de 500 de lei fiecare pentru că nu purtau măşti de protecţie în spaţii închise. 

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 13:04
Doi bărbaţi din Botoşani au fost amendaţi pentru că nu purtau mască! „Nu credem în COVID-19”

Potrivit Centrului Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia prefectului, amenzile au fost aplicate de jandarmi unor bărbaţi care au declarat că „nu cred în COVID-19” şi care ar fi mers la cumpărături în Piaţa Centrală şi într-un magazin din Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

„Pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie în vederea limitării riscului de infectare cu coronavirus, doi bărbaţi care nu cred în COVID- după spusele lor- şi nu purtau mască de protecţie în hala de carne din Piaţa Centrală, respectiv într-un magazin din zona Centrului Vechi al municipiului Botoşani, au fost amendaţi cu câte 500 de lei”, se arată în informarea de presă.

Citește și: Atenţie, la mască. O femeie a fost amendată cu 500 de lei pentru că nu a purtat-o în autobuz

Purtarea măştii de protecţie în spaţii închise este obligatorie pe durata stării de alertă, sancţiunea contravenţională care poate fi aplicată fiind cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.


loading...
Partenerii noștri