Doi bătrâni au fost găsiți morți în casă, în Târgu Mureș. Pompierii ajunși la fața locului au simțit un miros înțepător

Doi soți din Târgu Mureș au fost găsiți fără viață în propria locuință din centrul orașului. Pompierii au fost năuciți de mirosul din casă.

19 mart. 2023, 17:17
Doi bătrâni au fost găsiți morți în casă, în Târgu Mureș. Pompierii ajunși la fața locului au simțit un miros înțepător
Doi soți din Târgu Mureș au fost găsiți fără suflare în propria locuință

Cei doi soți din Târgu Mureș, ambii în vârstă de 84 de ani, au fost găsiți morți în locuința lor din centrul orașului. Copiii lor, stabiliți în străinătate, au alertat autoritățile, panicați că bătrânii nu mai răspund la telefon.

Bătrânii au fost găsiți fără viață și ipoteza morții ar fi cel mai probabil intoxicația cu monoxid de carbon. Cauza exactă a morții va fi stabilită după autopsie.

Citește și: Portretul unei fetiţe din Maramureş, cea mai premiată fotografie din lume. Autorul este un artist din Târgu Mureş

Alerta a fost dată sâmbătă, în jurul prânzului. Cei doi nu răspundeau la telefon sau la bătăile insistente ale vecinilor în ușă, așa că rudele au chemat pompierii. Aceștia au spart ușa, iar în casă au găsit cadavrele bătrânilor, în camere separate. În locuință se simțea un miros înțepător de gaze.

„Marți dimineața a scos gunoiul afară soția și de atunci n-am mai văzut-o. Vecina a venit la mine și îmi spune că bate la ușă și la poartă și nu răspunde”, a declarat o vecină, potrivit stirileprotv.ro.

„Ne-am deplasat la locul intervenției cu o autospecială de lucru și spumă și o autospecială CBRN, am identificat două persoane. Din păcate, victimele au fost decedate, cod negru”, spune Tudoț Raul, șef gardă de intervenție.

„Echipajul de pompieri, prin aparatura specifică, a constatat o scurgere de monoxid de carbon”, a declarat Florea Marius de la SMURD.

Citește și: Doi elevi din Târgu Mureş au fost înjunghiaţi la petrecerea de după balul bobocilor

Vecinior nu le vine să creadă că asemenea ghinion s-a abătut asupra comunității lor. Chiar dacă erau bătrâni, cei doi soți din Târgu Mureș erau activi și se îngrijeau singuri de gospodărie.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie. În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă.