Doi elevi din Târgu Mureş au fost înjunghiaţi la petrecerea de după balul bobocilor

La un pas de moarte! Doi elevi din Târgu Mureș au fost înjunghiaţi la petrecerea de după balul bobocilor. Grozăvia a avut loc într-un club de noapte din oraș. Cei doi au ajuns la spital cu plăgi în zona feței și a abdomenului.

04 nov. 2022, 14:34
Doi elevi din Târgu Mureş au fost înjunghiaţi la petrecerea de după balul bobocilor

Doi elevi de la Colegiul Reformat din Târgu Mureş au fost înjunghiaţi la petrecerea de după balul bobocilor, organizată într-un club din oraş.

„Au fost aduşi în cursul nopţii, în jurul orei 0,20, doi adolescenţi de 16 ani, heteroagresiune, plăgi înţepate cu cuţit, unul dintre ei a fost înţepat în zona feţei şi umărului, iar celălalt în zona abdominală. Nu sunt leziuni critice, dar au fost internaţi pentru supraveghere la chirurgie pediatrică amândoi”, a precizat dr. Maria Salanţa, coordonatorul UPU SMURD Târgu Mureş.

Citeşte şi: Incident șocant la o școală din Ploiești! Un elev de 12 ani a mers la şcoală cu un pistol cu bile

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a precizat ca agresiunea s-a produs într-un club din Târgu Mureş, fiind o petrecere organizată de elevi, şcoala sau părinţii neavând vreo implicare.

„În urma discuţiilor avute cu directorul adjunct de la Liceul Romano-Catolic, Tamasi Zsolt, am fost informat că, în cursul zilei de ieri, a avut loc balul bobocilor, iar după masă a avut loc petrecerea la un club. Nu a fost organizată de unitatea de învăţământ sau de asociaţia de părinţi, iar la această petrecere copiii au fost violenţi, unii dintre ei au fost răniţi. Dar situaţia lor este sub control, în acest moment fiind sub atenta supraveghere a medicilor. Astăzi, la ora 13:30, am convocat conducerea Liceului Teoretic ‘Bolyai Farkas’ (în cadrul căruia funcţionează Colegiul Reformat, n.r.) la o discuţie la Inspectoratul Şcolar”, a declarat inspectorul şcolar general Sabin Păşcan, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Femeie de 22 de ani înjunghiată pe stradă. A fost dusă în stare critică la spital

 

Doi elevi au ajuns la spital, după un conflict în curtea unui liceu în curtea şcolii

Doi elevi în vârstă de 16 ani care s-au agresat fizic în curtea unui liceu din Timişoara au fost duşi la Spitalul de Urgenţă pentru Copii ”Louis Ţurcanu”, vineri, după ce unuia dintre ei i s-a făcut rău.

„La data de 04 noiembrie 2022, în jurul orei 10:20, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că 2 elevi în vârstă de 16 ani, din clasa a IX-a din cadrul unei unităţi de învăţământ de pe Calea Martirilor, din Timişoara, s-au agresat fizic în curtea liceului după ora de sport. Ulterior, unuia dintre minori i s-a făcut rău”, transmite IPJ Timiş.
Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.