Doi căţeluşi şi o pisicuţă, resuscitaţi de pompieri. Animalele de companie au fost intoxicate cu fum

Doi căteluşi şi o pisică au fost resuscitaţi de pompierii din Vrancea au fost salvaţi dintr-o casă cuprinsă de flăcări, din oraşul Odobeşti. Incendiul a izbucnit la o gospodărie din oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 13:22
Doi căţeluşi şi o pisicuţă, resuscitaţi de pompieri. Animalele de companie au fost intoxicate cu fum

Forţele de intervenţie au intervenit pentru localizarea şi limitarea unui incendiu care s-a manifestat la acoperişul unei case. Din cauza emoţiilor puternice, proprietare casei în vârstă de 69 de ani a fost asistată de paramedici şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Incendiul a fost stins după două ore şi a ars aproximativ 100 mp din acoperiş, dar şi mai multe bunuri din casă. În casă, pompierii au găsit trei căţeluşi şi o pisică şi au salvat animalele. Doi dintre căţeluşi şi o pisicuţă au avut nevoie de resuscitare deoarece erau intoxicaţi cu fum.

„Spre fericirea stăpânei necuvântătoarelor, acestea au răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, aflându-se acum în afara oricărui pericol. Femeia, o bunicuță de vreo 69 de ani, le-a mulțumit salvatorilor zicându-le că la necaz singurii care îi stau aproape sunt cei patru prieteni patrupezi. Doar ei îi știu supărările care azi au lăsat-o fără bunurile muncite o viață”, anunță pompierii.