Doi clujeni, reţinuţi după ce au furat COLETE şi BONURI DE MASĂ

Doi bărbaţi din judeţul Cluj au fost reţinuţi de poliţiştii bistriţeni sub acuzaţia de furt calificat, fiind suspectaţi că au sustras mai multe colete şi bonuri valorice de masă din maşinile unor firme de curierat.

05 iun. 2014, 10:39
Doi clujeni, reţinuţi după ce au furat COLETE şi BONURI DE MASĂ

Cei doi suspecţi au 35, respectiv 43 ani şi au fost prinşi în flagrant în cursul zilei de miercuri pe când sustrăgeau patru colete în valoare de peste 5.000 de lei din maşina unei firme de curierat, notează Agerpres.

Poliţiştii cred că aceleaşi persoane au sustras, în data de 2 iunie, opt colete şi 16 plicuri conţinând bonuri valorice de masă din două maşini ale unei alte societăţi de curierat, folosindu-se de chei potrivite. Prejudiciul creat, care a depăşit 15.000 de lei, a fost recuperat doar în proporţie de o treime.

„Faţă de cei doi bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, se precizează într-un comunicat al poliţiei.