Doi copii au fost ţinuţi în beci, înfometaţi şi abuzaţi timp de OPT ANI de către părinţi

Doi părinţi din Elveţia au primit mai mulţi ani de închisoare după ce au fost găsiţi vinovaţi că şi-au închis doi dintre copii într-un beci, i-au înfometat şi abuzat ani la rând. Tatăl a fost condamnat la 16 ani şi jumătate de închsiare, iar mama la 12 ani.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 14:14
Doi copii au fost ţinuţi în beci, înfometaţi şi abuzaţi timp de OPT ANI de către părinţi

Conform rechizitoriului, cuplul a început să-şi abuzeze cei doi copii, o fetiţă de cinci ani şi un băieţel de patru, în anul 2003, în Zurich, şi s-au oprit abia opt ani mai târziu, când autorităţile i-au plasat pe minori într-un orfelinat. Timp de patru ani, copiii erau închişi în fieacare noapte în camera lor şi ulterior într-un beci neîncălzit.

Citeşte şi:Trei copii au fost închişi în cameră de părinţii lor, timp de patru luni, de teama COVID-19. Adulţii au bătut şi cuie în uşă

Cei mici au suferit de foame, din cauza abuzurilor fizice şi a umilinţelor, fiind nevoiţi să-şi facă nevoile pe podeaua beciului, potrivit audierilor de la tribunal.

De asemenea, tatăl a fost condamnat şi pentru abuz sexual o altă fiică şi o fată vitregă. Cele două fete nu au fost forţate să trăiască în pivniţă. Tribunalul a anunţat că va depune plângere împotriva autorităţilor din domeniul protecţiei copilului din Zurich care se aflau în funcţii în timpul comiterii faptelor, pe motiv că, deşi au fost alertaţi în repetate rânduri de vecini, profesori şi medici, nu au luat nicio măsură.