Doi dintre cei trei bărbaţi care l-au jefuit pe consulul României la Miami au fost prinşi de oamenii legii

Doi dintre cei trei bărbaţi suspectaţi că l-au jefuit pe consulul României la Miami au fost prinşi de oamenii legii, conform surselor G4Media. Pentru prinderea hoţilor, poliţiştii au făcut mai multe percheziţii. 

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 06:29
Doi dintre cei trei bărbaţi care l-au jefuit pe consulul României la Miami au fost prinşi de oamenii legii

Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare în cazul prinderii unuia dintre făptaşi. În cazul celui de-al treilea însă, pentru că polițiștii nu l-au găsit când au descins acasă la acesta, părinții s-au angajat că îl vor aduce la secție până la ora 10.

Citeşte şi: Consul tâlhărit pe stradă în Bucureşti

Consulul general al României la Miami, Mircea Ghinea, a reclamat joi, 18 septembrie, că a fost victima unui jaf pe strada Zambaccian din Capitală, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media.ro.

„În jurul orei 18:30 prin apel 112 un bărbat a sesizat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1 a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar polițiștii Capitalei continuă cercetările”, a comunicat Poliția Capitalei,

Oamenii legii vor ridica imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili ce s-a întâmplat.