Femeie de 22 de ani înjunghiată pe stradă. A fost dusă în stare critică la spital

O femeie de 22 ani a fost înjunghiată, vineri, în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, în faţa Palatului Administrativ. În prezent, tânăra este în spital, iar medicii fac tot ce le stă în putinţă pentru a o ţine în viaţă.

04 nov. 2022, 13:26
Femeie de 22 de ani înjunghiată pe stradă. A fost dusă în stare critică la spital

Atac cu cuţitul pe o stradă din centrul municipiului Miercurea-Ciuc. O femei de 22 de ani a fost înjunghiată. Din fericire, nu a murit, dar starea ei este critică.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, iar medicul de chirurgie toracică a intervenit deja pentru salvarea vieţii acesteia.

Citeşte şi: FOTO: Un copil de 12 ani, junior la o echipă de fotbal, a murit subit pe teren. Cum arată locul tragediei și reacția FRF

„O femeie de 22 ani a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, are patru plăgi înjunghiate penetrate în hemitoracele stâng. Starea femeii este gravă. Prima oară când a venit solicitarea, numai o ambulanţă cu asistent am putut să trimitem la faţa locului, pentru că ambulanţele cu medici erau la alte solicitări, dar după ce s-a eliberat prima ambulanţă cu medic şi medicul s-a grăbit la faţa locului. Au găsit o femeie de 22 ani în stare critică, a fost transportată de urgenţă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe starea ei s-a agravat, dar a fost predată în viaţă.

Deja medicul chirurg toracic a şi intervenit pentru că viaţa pacientei era aşa de critică încât în câteva minute putea muri, pentru că hemitoracele stâng era plin cu sânge. Acum este la spital pentru investigaţii şi tratamente de specialitate şi intervenţii chirugicale”, a declarat Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Caz șocant în Bihor! Un băiat în vârstă de 17 ani a atacat cu cuțitul doi polițiști. Minorul a fost arestat

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.