Doi fraţi din Suceava candidează unul împotriva celuilalt pentru funcţia de primar al comunei Ostra: „Este o răzbunare”

În comuna Ostra din judeţul Suceava are loc o situaţie inedită. Doi frați candidează unul împotriva celuilalt pentru funcția de primar. Gabriela Sadoschi candidează din partea PSD împotriva actualului primar, iar fratele său Ioan Oros, care își mai dorește un mandat, dar pe lista PNL, după ce fusese în PSD.

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 14:28
Doi fraţi din Suceava candidează unul împotriva celuilalt pentru funcţia de primar al comunei Ostra: „Este o răzbunare”

Primarul Oros, care a câștigat precedentele alegeri cu 93,47% candidând din partea PSD, a declarat că vede candidatura surorii sale drept „o răzbunare din partea PSD”, deoarece la aceste alegeri el a trecut în tabăra liberalilor. Despre sora sa, Ioan Oros a declarat că „va rămâne în istoria comunei ca sora care și-a înjunghiat fratele pe la spate. Sângele apă nu se face, dar uite că la ea se face”, a spus actualul primar, potrivit Monitorulsv.ro.

Gabriela Sadoschi a declarat că „eu lupt împotriva omului politic, nu a fratelui meu. Nu este ceva personal, îmi iubesc fratele la fel de mult, dar vreau să mă implic în politică și știu că pot să o fac”, a afirmat sora primarului.

Ea a spus că a revenit în comună în urmă cu doi ani, după 17 ani petrecuți în Spania, și-a deschis aici propria afacere – un restaurant deschis în ianuarie și închis în martie, din cauza pandemiei – și consideră necesar ca cei reveniți din diaspora să se implice în politică.

Toată lumea spune că PSD este o problemă. Păi dacă este așa, haideți să intrăm mai mulți în partid și să-l schimbăm, să-l facem așa cum ne dorim să fie un partid social-democrat. În politică trebuie să vină oameni noi, cu suflu nou, cu idealuri”, a afirmat Gabriela Sadoschi.

Femeia a precizat că deocamdată nu este membru PSD, este doar susținută de această formațiune politică, dar că va deveni membru „când PSD mă va convinge că apără valorile social-democrate”.