Doi hoţi din România au dat „lovitura vieţii lor”. Au furat o sticlă de suc!

Doi hoţi din România s-au ales cu praful de pe tobă, după ce au intrat prin efracţie în locuinţa unei bătrâne din Mehedinţi. Convinşi că dau lovitura, cei doi au furat doar o sticlă de suc, în casă nefiind obiecte de valoare.

28 apr. 2023, 18:10
Doi hoţi din România au dat „lovitura vieţii lor”. Au furat o sticlă de suc!

Cei doi hoţi, mascaţi cu cagule, intrat în casa unei bătrâne din Mehedinţi, cu scopul de a fura bijuterii sau sume mari de bani. După ce au căutat prin toată casa, au furat o sticlă de suc, obiecte de valoare nefiind în locuinţă.

Citeşte şi Cât a ajuns să coste un bilet de o zi la Therme București în weekend. Suma pe care ar trebui să o scoată din buzunar un adult

„La fața locului s-au deplasat Polițiștii din cadrul serviciului de investigații criminale care au deschis o anchetă pentru identificarea acestor bărbați. Aceștia veniseră cu gândul de a sustrage mai multe bijuterii, știind ca acolo ar exista astfel de obiecte”, se arată în comunicarea transmisă de IPJ Mehedinţi

Citeşte şi Scandal pe locul de parcare. Primar din Capitală, plângere penală pentru abuz: „Fără hoți în funcții publice. Tocmai acești primari încalcă”

Cu toate acestea, norocul nu a fost de partea lor. Conform anchetei desfășurată până la acest moment, bărbații au plecat doar cu o sticlă de suc. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar și probe de la fața locului. Dacă vor fi identificați, indivizii vor fi cercetați pentru tentativă la furt calificat”, au infomat poliţiştii din Mehedinţi.