Doi îndrăgostiți au sfârșit tragic după ce au murit înecați în râul Lăpuș

Doi îndrăgostiți au avut parte de un sfârșit tragic, aceștia au fost găsiți morți în râul Lăpuș. Autoritățile au deschis dosar pentru moarte suspectă.

19 iul. 2021, 16:57
Doi îndrăgostiți au sfârșit tragic după ce au murit înecați în râul Lăpuș

Doi îndrăgostiți, o femeie în vârstă de 26 de ani și iubitul ei de 37 de ani, au sfârșit tragic, după ce au fost descoperiți morți în râul Lăpuș. Prima a fost găsită femeia, iar două ore mai târziu a fost găsit și partenerul ei. Ambii au fost transportați la morga din Baia Mare, unde medicii legiști încearcă să stabilească cauza decesului.

Potrivit IPJ Maramureș, autoritățile au fost anunțate luni că în albia râului Lapușel a fost găsit un cadavru. La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de cadavrul unei tinere de 26 de ani, din Baia Mare, care nu prezenta urme exterioare de violență.

În apropierea locului unde a fost găsit cadavrul tinerei, polițiștii au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 de ani din județul Iași. „În zona în care au fost identificate cadavrele au fost descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză”, a transmis Poliția Maramureș, relatează stiripesurse.ro.

Tragedie pe litoral! O femeie a murit pe plajă, după ce i s-a făcut rău

Un bărbat de 50 de ani a fost scos din apă, în zona Năvodari. În acest moment este inconștient, iar echipajele ajunse la fața locului depun toate eforturile necesare pentru a-l salva. Medicii îi fac manevre de resuscitare chiar acum.

Familia spune că bărbatul a intrat să facă o baie în mare, l-au scăpat din vedere câteva momente, iar apoi l-au găsit inconștient.

O femeie a murit pe plajă, după ce i s-a făcut rău

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 17 iulie, în Mamaia Nord, în zona Alezzi, după ce unei femei i s-a făcut rău.

La fața locului au intervenit echipajul SMURD Alezzi și elicopterul SMURD. Femeia avea aproximativ 50 de ani și era din Constanța.

Este vorba despre o femeie care a făcut stop cardio-respirator pe șezlong, pe uscat, și nu în apă. A intrat în apă, apoi a ieșit pe picioarele ei din apă, informează ziuaconstanta.ro.

 


loading...