Doi medici din Dolj au fost prinşi în flagrant luând şpagă pentru avorturi

A fost prins în flagrant, însă a fost lăsat în libertate. Este vorba despre un medic ginecolog din Segarcea, Dolj, care a luat 200 de euro pentru un avort. Nu a fost reţinut pentru că era singurul medic de gardă iar la spital mai multe femei aşteptau să nască. Un alt ginecolog din Calafat a fost şi el prins în flagrant cu şpagă. El a fost însă reţinut pentru că a avut colegi care să-i ţină locul.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 08:49
Doi medici din Dolj au fost prinşi în flagrant luând şpagă pentru avorturi

Medicul din Calafat fusese reclamat încă din luna decembrie la poliţie de către două femei, care povestiseră oamenilor legii că acesta le-a cerut 200, respectiv 300 de lei pentru a face întrerupere de sarcină. Joi seara, ofiţerii DGA şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au organizat un flagrant. O femeie i-a cerut medicului un chiuretaj, iar medicul i-a pretins suma de 500 de lei. În momentul în care femeia i-a înmânat banii, poliţiştii l-au reţinut pe loc. În prezent medicul se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj şi urmează a fi prezentat pachetului cu propunerea de arestare preventivă.

Un alt flagrant a fost organizat joi seara şi la spitalul din Segarcea. Un medic a fost surprins de poliţişti în momentul în care cerea unei paciente 200 de euro pentru a face un chiuretaj. Acesta a fost lăsat în libertate deoarece era singurul medic ginecolog de gardă şi trebuia să asigure urgenţele din spital pe timpul nopţii.