Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire pentru ameninţarea unor cântăreţi de manele VIDEO

Doi membri ai clanului Duduianu au fost dați în urmărire, după ce ar fi amenințat cu violențe mai mulți cântăreți de manele. Pe numele acestora au emise mandate de arestare preventivă în lipsă.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 06:41

Cele două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1, anunță Poliția Capitalei.

Citește și: Clanul rival al familiei Duduianu a petrecut în ziua în care Emi Pian a fost înmormântat. Au tăiat porcul în plină stradă

Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru tâlhărie și șantaj. Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

În această cauză, față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, șase persoane fiind arestate preventiv, iar alte fiind cercetate 5 sub control judiciar.

Citește și: Dezvăluiri şocante despre asasinarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Fraţii lui au vrut să-l UCIDĂ pe agresor

Pe 21 iulie, peste 100 de polițiști au făcut 11 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, în dosarul penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie și șantaj.

Surse judiciare citate de Mediafax spun că este vorba despre lideri ai clanului Duduianu, bănuiți că au amenințat cu violențe cântăreți de manele. Maneliștii ar fi reclamat pagube de până la 100.000 de euro.

Conform site-ului Poliţiei Române, este vorba despre Ştefan Duduianu, acuzat de tâlhărie şi despre Florin Duduianu, acuzat de şantaj.

sursa video


loading...
Partenerii noștri