Doi morţi după explozia unei mine de război pe o plajă din Odesa – VIDEO

Doi oameni și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți după explozia unei mine, la malul mării, pe o plajă din Odesa.

15 aug. 2022, 14:06
Doi morţi după explozia unei mine de război pe o plajă din Odesa – VIDEO

Două persoane au murit și una a fost rănită în urma exploziei unei mine pe plaja din satul Zatoka, aflat în regiunea Odesa.

Citeşte şi: Război în Ucraina. Ruşii bombardează intens regiunea Doneţk VIDEO

Informaţia a fost confirmată de Serhii Bratchuk, purtătorul de cuvânt al Administraţiei militare din regiunea Odesa. Bratchuk a scris pe Telegram, că, potrivit informaţiilor preliminare, oamenii au fost răniţi după explozia unei mine de război pe plaja din Zatoka. Ulterior, el a raportat că, în urma incidentului, două persoane au murit şi o persoană a fost rănită.

Ulterior, Consiliul municipal din Odesa a dat detalii despre incident.

„Potrivit informaţiilor preliminare, un grup de bărbaţi aflaţi în timpul liber, care au mers să înoate în apropierea uneia dintre plaje, ignorând restricţiile anunţate de autorităţi privind vizitarea coastei şi înotul în apele de coastă. În timp ce înotau, două persoane au fost ucise pe loc, iar o alta a fost rănită în momentul în care un dispozitiv exploziv necunoscut a fost detonat”, au transmis autorităţile din Odesa, citate de Ukrainska Pravda.

Citeşte şi: Armata rusă a atacat peste 22.000 de obiective civile din Ucraina de la începutul războiului