Tragedie la Constanţa: Doi morţi şi doi răniţi în urma unui accident provocat de un şofer beat

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite duminică dimineaţă, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind o altă maşină, în care se aflau trei persoane. Potrivit poliţiştilor, autorul accidentului consumase băuturi alcoolice.

RomaniaTV.net
20 ian. 2019, 07:30
Tragedie la Constanţa: Doi morţi şi doi răniţi în urma unui accident provocat de un şofer beat

Tragedia a avut loc pe DN 22, între localitățile Palazu Mic și Cogealac. La intrarea într-o curbă, un șofer băut, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul volanului și a izbit violent un alt autoturism. În urma impactului extrem de violent, mașina care mergea regulamentar a fost aruncată pe câmp. Cei doi tineri de 18 ani care se aflau în autoturism au murit pe loc, iar un al treilea băiat este în stare gravă.

Şoferul care  produs accidentul a fost rănit uşor. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a fost detectată o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele lui. 

Cei doi tineri care au murit erau din judeţul Tulcea, la fel şi adolescentul rănit, iar autorul accidentului, de 22 de ani, este din judeţul Constanţa.