Doi pedofili germani, lăsaţi în libertate de judecători. Autorităţile române nu mai dau de ei

Publicat: Vineri, 01 Noiembrie 2019 11:56 // Actualizat: Vineri, 01 Noiembrie 2019 11:56 // Sursa: romaniatv.net

Doi pedofili germani au fost lăsaţi liberi, iar bărbaţii au plecat din ţară. Aceştia au abuzat sexual mai mulţi copii din centrele de plasament, au fost condamnaţi în primă instanţă însă au contestat decizia şi au fugit din ţară. Acum autorităţile nu mai dau de ei.

Daniel Otto și Mathias Mundin au început să vină lunar în România din 2014. Călătoreau, de regulă, cu avioane low cost pe ruta Dortmund – Craiova, apoi cu trenul până la București, unde racolau copii ai străzii sau din centrele de plasament. Copiii erau duţi în apartamente închiriate în regim hotelier în zona Piaţa Romane și Colentina, erau drogaţi și îi abuzaţi sexual, potrivit evz.ro.

Cei doi cetăţeni germani au fost condamnați în primă instanță, au făcut apel și s-au ales cu majorartea pedepselor. Daniel Otto a primit 6 ani și 6 luni de închisoare, iar Matthias Mundin – 6 ani și 10 luni de închisoare, plus plata de daune morale, pentru fiecare din zecile de copii abuzați, între 3.000 și 5.000 de euro.

În plus, instanța le-a interzis să mai intre pe teritoriul României timp de 5 ani după executarea pedepsei.

După luni bune petrecute în arest preventiv, perioadă în care cei doi s-au şi logodit, Daniel Otto şi Matthias Mundin au scăpat, treptat, începând din februarie 2017, de rigorile măsurilor preventive. Au fost plasați în arest la domiciliu, apoi au solicitat permisiunea să plece în Germania să își viziteze familiile şi duşi au fost. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
germani pedofilie Romania pedofili germani Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 nov 13:24
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Ca la proști niciunde!

Nici la fărădelege și nici la adevărul a ascunde!
1
EUR
4.8641
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H