Doi piloţi s-au luat la bătaie şi au fost despărţiţi de echipajul de bord

Cei doi piloţi ai unui zbor de pe ruta Geneva-Paris au fost suspendați și sunt cercetați după ce s-au certat și s-au luat la bătaie în cabina avionului pe care îl pilotau, un Airbus A320 al companiei aeriene Air France.

29 aug. 2022, 11:57
Doi piloţi s-au luat la bătaie şi au fost despărţiţi de echipajul de bord

Scandalul a început când unul dintre ei a refuzat să execute comenzile celuilalt, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Geneva, l-a pălmuit, apoi s-au luat la bătaie de-a binelea, scrie La Tribune.

Însoțitorii de bord care au auzit disputa au intervenit pentru a-i calma pe cei doi. Un membru al echipajului a rămas în spatele piloților, în cabina de pilotaj pentru tot restul zborului, să se asigure că situația nu va degenera din nou.

Citeşte şi: Cutremur cu magnitudine peste 6, urmat de două replici puternice. Locuitorii din mai multe zone din Sumatra au fost evacuaţi

Reprezentanții companiei aeriene au confirmat că a existat o „dispută” cu un schimb de „gesturi nepotrivite”, dar au garantat că „accidentul s-a încheiat rapid fără a afecta siguranța zborului care a continuat normal”.

Piloții au fost „suspendați și o anchetă este în curs de desfășurare”, s-a anunțat într-un comunicat al autorității franceze de investigare a siguranței aviației civile, scrie Rotalianul.com.

Citeşte şi: Care este motivul real din spatele demisiei lui Fauci? Politicieni şi jurnalişti din SUA susţin că îi e frică să nu fie audiat în Congres pe tema măsurilor din pandemie