Doi polițiști din Prahova, atacați cu toporul de un bărbat suspectat că și-a bătut soția, după ce au mers să discute cu el. Un polițist a fost rănit, iar autospeciala, avariată

Un bărbat din localitatea Dumbrăvești, Prahova, a devenit recalcitrant și a atacat cu un topor polițiștii care au mers să dicute cu el, pe motiv că acesta și-a bătut soția.

12 nov. 2023, 23:32
Doi polițiști din Prahova, atacați cu toporul de un bărbat suspectat că și-a bătut soția, după ce au mers să discute cu el. Un polițist a fost rănit, iar autospeciala, avariată
Un bărbat din Prahova a atacat cu toporul doi polițiști care au venit să discute cu el pentru că și-a agresat soția

Un bărbat din localitatea Dumbrăvești, județul Prahova, la domiciliul căruia a fost trimis un echipaj de Poliție, duminică seara, pe motiv că acesta și-a agresat soția, a devenit recalcitrant cu agenții de poliție, pe care i-a atacat cu un topor. Unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu toporul în cap, individul producând distrugeri și autospecialei Poliției.

Citește și: Un tânăr de 32 de ani din Constanța a murit într-o sală de jocuri de noroc, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe podea

Verificările polițiștilor în acest caz au început după ce, duminică seara, în jurul orei 19.30, reprezentanții unei unități medicale au anunțat căîn urgență s-a prezentat o femeie în vârstă de 53 de ani, din Dumbrăvești, având mai multe leziuni, femeia spunând că soțul ei a rănit-o.

„Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercaţiei.  În cadrul intervenţiei, bărbatul de 53 de ani, a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, ar fi ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un obiect tăietor. Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliţie, totodată, lovind cu acelaşi obiect pe unul dintre poliţişti, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Citește și: O educatoare din Buzău a murit brusc în grădinița unde profesa. Avea doar 46 de ani

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și dus la o unitate medicală pentru investigații. În cadrul anchetei, în funcție de concluziile medicului psihiatru, urmează a fi luate măsurile legale față de acesta.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, violenţă în familie şi distrugere”, precizează Poliţia Prahova.