Doi poliţişti din Sibiu s-au luat la bătaie cu bulgări cu copiii. Imaginile care au stârnit hohote de râs. „Au rămas fără gloanţe”

Poliţiştii din Sibiu au găsit o manieră inedită prin care să-i îndemne pe copii să iasă să se joace în zăpadă. Doi agenţi au fost filmaţi în timp ce se bat cu bulgări.

12 ian. 2021, 14:26
Doi poliţişti din Sibiu s-au luat la bătaie cu bulgări cu copiii. Imaginile care au stârnit hohote de râs. „Au rămas fără gloanţe”

Doi poliţişti din Sibiu s-au luat la bătaie cu bulgări cu doi copii. Scena inedită a fost filmată, iar imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare.

În clip apar doi copii care se joacă cu bulgări. Poliţiştii opresc maşina pe marginea drumului, coboară şi încep să arunce şi ei cu bulgări de zăpadă.

Citeşte şi: Proteste în toată ţara faţă de îngheţarea salariilor şi pensiilor. „Să ne spună Iohannis ce sector de economie merge din în ţara asta”

La un moment dat, unul dintre agenţi alunecă şi cade, spre amuzamentul persoanei care a filmat momentul inedit.

„11 ianuarie 2021, ora 20,30, municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii. Intervenție spontană a polițiștilor de ordine publică pentru creșterea gradului de bucurie! S-a descins cu bulgări, mulți bulgări, și o grămadă de zâmbete!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook Poliţia Sibiu care însoţeşte imaginile.

Citeşte şi: Vortexul polar dă peste cap vremea în România. După viscol, vin ninsori şi temperaturi de minus 18 grade

Doi poliţişti din Sibiu s-au luat la bătaie cu bulgări cu doi copii. Reacţiile internauţilor

Clipul a fost vizualizat de mii de persoane în doar câteva ore de la publicare. Unii dintre internauţi au comentat clipul în care poliţiştii se bat cu bulgări.

„Au rămas fără gloanțe.

I-ați copiat pe ăia din America…Sunteți departe de ei să știți, dar totuși este de apreciat gestul. Felicitări!

Le-au deschis dosare penale pentru ultraj celor mici? :)))) Glumesc, iată un exemplu de AŞA DA, din partea Poliţiei”, sunt câteva dintre sutele de comentarii.

Citeşte şi: Când se decide redeschiderea şcolii. Anunţ de ultimă oră al ministrului Educaţiei: „A fost o solicitare a mea de a nu avea dreptul să prelungesc şcoala online”