Doi poliţişti din Suceava au ajuns la spital cu un picior uman într-o sacoşă. Incredibil ce s-a întâmplat

Polițiștii suceveni au dus piciorul secționat al unui adolescent într-o sacoșă la spital, după ce medicii de pe ambulanță au refuzat să-l ia.

08 apr. 2019, 06:17
Doi poliţişti din Suceava au ajuns la spital cu un picior uman într-o sacoşă. Incredibil ce s-a întâmplat

Caz bizar în România după ce un tânăr a fost implicat într-un accident feroviar. El a fost găsit abia după două ore chiar de către tatăl său, care a sunat la 112. Medicii veniți la fața locului l-au preluat pe băiat în stare gravă, dar nu au luat și membrul secționat, susține Bogdan Bănică, vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Citeşte şi Poliţist din Argeş, filmat în timp ce conduce cu un picior pe volan. „Mare barosan, Boby din Argeş” VIDEO

„Echipajul medical preia victima, o introduce în ambulanță și rămâne fără răspuns la solicitarea polițiștilor: „Nu vă supărați, mai aveți un picior de luat. Ăla secționat, al victimei…”

Scârțâit de pneuri, nino-nino și ambulanța…dusă a fost.

– OK, dar ce dracu’ facem cu…piciorul, întrebă mirat un agent proaspăt ieșit din școală.
– Îl ducem la spital, cum ce facem? Poate se reușește reconstrucția, veni instant răspunsul colegului.
– De dus îl ducem, dar cum?

În sacoșă. Într-o sacoșă au fost nevoiți ai mei să-l ducă, pe piciorul amputat, la UPU, în Logan. Și a fost predat asistentelor de acolo, pe bază de proces-verbal: „alăturat vă înaintăm una bucată treime inferioară gambă de om…”

Aș întreba-o eu acum pe d-na Pintea și pe d-na Carmen (citta), de ce nu a ajuns încă la Suceava echipa mixtă a Corpului de Control Ministerial? Că „nu e” autostrăzi în Moldova?!

Vi se pare un lucru de normalitate ca patrula de poliție să transporte la Urgențe,în portbagaj, un picior în pungă de plastic? Picior de om, să nu uit să precizez. E drept, fără puls, el, piciorul, săracul…”, a scris sindicalistul, pe Facebook.