Doi ponei au fost confiscaţi de Poliţia Locală de pe o plajă din staţiunea Mamaia

În urma unor controale, polițiștii au descoperit doi bărbați care închiriau doritorilor ponei. Contra unor sume negociabile, oricine se putea plimba câteva minute cu bietele animale. Cei doi bărbați au fost sancționați, iar poneii au fost confiscați și duși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, conform România TV.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 10:18
Doi ponei au fost confiscaţi de Poliţia Locală de pe o plajă din staţiunea Mamaia

Conform reprezentanţilor Primăriei Constanţa, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi, iar poneii au fost confiscaţi şi transportaţi  la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, urmând a se aplica procedura legală a valorificării acestora.

Citește și: Şeful OPC Constanța, Horia Constantinescu, a rămas fără permisul de conducere: „N-am scuză!”

„Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform Legii 12/1990, iar poneii au fost confiscaţi şi transportaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, unde vor beneficia de condiţii mult mai bune de trai (urmând a se aplica procedura legală, conform prevederilor O.U.G 14/2007, privind valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privată a statului)”, se arată în comunicat.

„Reamintim faptul că operatorii economici NU TREBUIE SĂ PERMITĂ DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR DE COMERȚ AMBULANT PE PLAJĂ! Doar dacă acționăm împreună putem să ne bucurăm de un litoral civilizat și sigur!”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Constanţa.