Doi șoferi români de autocar opriți pe o autostradă din Germania, obligați de polițiști să se culce

Doi șoferi români de autocar care conduceau de 30 de ore fără pauze au fost obligați de polițiști să se culce după ce au fost opriți la un control pe o autostradă din Germania.

24 ian. 2023, 16:13
Doi șoferi români de autocar opriți pe o autostradă din Germania, obligați de polițiști să se culce

Doi șoferi români au fost opriți de polițiști pe o autostradă din apropierea orașului Grünstadt. În urma verificărilor, agenții au descoperit că șoferii conduceau de aproape 30 de ore fără să respecte timpul de odihnă obligatoriu, informează site-ul Südwestrundfunk.

Citește și: Autocar cu români, răsturnat pe autostradă. Scene dramatice: răniţii au fost duşi la spital cu elicopterul VIDEO

Documentele prezentate de șoferii aflați în autocarul care plecase din România au arătat că aceștia terminaseră recent o cursă din Franța în România, apoi după doar trei ore porniseră din nou spre Franța, fără să respecte timpii obligatorii de odihnă.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum s-a produs accidentul de la Pasajul Unirii, din București. Imagini în premieră cu autocarul avariat

Polițiștii germani i-au fost obligat pe cei doi șoferi români să meargă să se odihnească înainte a de porni mai departe la drum. De asemenea, compania la care cei doi șoferi erau angajați a fost amendată. Sancționați au fost și șoferii.