Doi soţi au murit la distanţă de câteva minute, răpuşi de coronavirus. După 51 de ani de mariaj, nici măcar moartea nu i-a putut separa

Uneori, viaţa bate filmul, iar acest lucru s-a întâmplat şi în cazul unui cuplu care, după 51 de ani de căsnicie, au trecut împreună în lumea celor drepţi. Fiul lor a relatat că părinţii lui s-au stins la distanţăd e doar câteva minute, răpuşi de noul coronavirus. 

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 13:12
Doi soţi au murit la distanţă de câteva minute, răpuşi de coronavirus. După 51 de ani de mariaj, nici măcar moartea nu i-a putut separa

Buddy Baker, un bărbat din Statele Unite ale Americii, a povestit că noul coronavirus i-a răpit ambii părinţi. Aceştia au murit la distanţă de câteva minute, după 51 de ani petrecuți împreună, potrivit Antena 1.

Stuart Baker, în vârstă de 74 de ani, și Adrian Baker, de 72 de ani, au început să aibă simptomatologia specifică infecţiei cu COVID-19 în urmă cu trei săptămâni. La acel moment, medicii i-au diagnosticat cu pneumonie. Ulterior, starea de sănătate a celor doi soți s-a înrăutățit, iar bărbatul a fost internat. Soția lui, a rămas, însă acasă.
 

Niciodată n-au fost separați, iar rareori dormeau în camere separate”, a povestit fiul celor doi. La scurt timp după ce a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, starea bărbatului s-a deteriorat. Deşi familia a decis să nu-i dea veştile proaste soţiei, şi starea acesteia s-a alterat şi a fost nevoită să se interneze.

Cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie deconectat de la aparate, femeia, care era sedată, a fost adusă în același salon. Câteva ore mai târziu, cei doi soți au murit la câteva minute distanță.

Nimeni n-a putut să facă nimic pentru părinții noștri. Nu ne rămâne nimic de făcut decât să respectăm măsurile impuse de autorități”, a declarat fiul celor doi.