Doi soţi căsătoriţi de 47 de ani au murit în acelaşi minut din cauza COVID. Povestea lor este cutremurătoare

Patricia și Leslie McWaters locuiau de multă vreme în Michigan, Statele Unite. Aceştia au petrecut 47 de ani împreună, crescându-și copiii, nepoții și apoi strănepoții.

02 dec. 2020, 10:16
Doi soţi căsătoriţi de 47 de ani au murit în acelaşi minut din cauza COVID. Povestea lor este cutremurătoare

Cei doi soţi căsătoriţi de 47 de ani au murit însă în acelaşi minut din cauza noului coronavirus, potrivit CNN. Patricia (75 de ani) şi Leslie (78 de ani)  se aflau în categoria persoanelor cu risc mare de îmbolnăvire. În urmă cu câteva zile, Patricia, care a fost asistentă medicală, a ajuns la spital, după ce s-a infectat cu virusul. Foștii ei colegi i-au spus să meargă acasă și să se izoleze.

Doi soţi căsătoriţi de 47 de ani au murit în acelaşi minut din cauza COVID: Au făcut totul împreună

La doar şapte zile, starea sa de sănătate s-a înrăutățit şi mai mult decât atât, soţul ei se simţea la fel de rău. Cei doi au fost transportați la spital. La o săptămână de la internare, cei doi s-au stins din viaţă. Cuplul a murit în același minut, au anunțat reprezentanții spitalului.

„Au făcut literalmente totul împreună și, deși suntem șocați, când ne uităm la asta, credem că nu este atât de surprinzător, deoarece au fost împreună tot timpul și s-au distrat atât de mult împreună în viață”, a spus una dintre cele două fiice ale lor, Joana Sisk.

Au fost un fel de „ Romeo și Julieta”, a adăugat femeia. Fiica celor doi a ținut însă să facă şi un apel către oameni, plecând de la povestea părinților ei.

Aceasta a declarat că părinţii săi au fost infectați după ce au mers la un restaurant. După ce s-au îmbolnăvit, cei doi bătrâni au regretat decizia. Statele Unite sunt cea mai afectată țară de COVID-19, având peste 14 milioane de cazuri confirmate și aproape 280.000 de decese, potrivit datelor Worldometers.

Record la ATI, din cauza noului coronavirus, în România

Grupul de Comunicare Strategică a raportat astăzi 4.272 de infectări cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore. De asemenea, au fost confirmate 199 de decese. A fost înregistrat un nou record în ceea ce privește persoanele de la Terapie Intensivă: 1.259 de pacienți la ATI în ultimele ore.

Până astăzi, 1 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 479.634 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 360.934 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 11.530 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 30.11.2020 (10:00) – 01.12.2020 (10:00) au fost raportate 199 de decese (130 bărbați și 69 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Citeşte şi: Doi soţi şi câinele lor, găsiţi morţi în casă