Doi soți din Mureș, găsiți morți în casă de fiul lor. Cum s-a produs tragedia

Doi soți din localitatea Câmpeniţa, judeţul Mureş, au sfârșit împreună, la câteva momente unul de celălalt. Tragica descoperire a fost făcută chiar de fiul lor.

27 ian. 2024, 14:54
Doi soți din Mureș, găsiți morți în casă de fiul lor. Cum s-a produs tragedia

Descoperire șocantă în Câmpeniţa, judeţul Mureş. Doi soți au fost găsiți morți în casă. Fiul lor a făcut descoperirea tragică.

Cei doi aveau 77 și 92 de ani. Se pare că seara trecută, femeii i s-a făcut rău după ce a făcut baie și a căzut din picioare. Soțul nu a putut să o ajute. Dimineața, amândoi au fost găsiți morți.

Băiatul lor i-a găsit fără suflare. A alertat autoritățile, care au început imediat investigația.

Vecinii au declarat că nu există nicio posibilitate să le fi făcut cineva ceva, pentru că erau oameni buni și se înțelegeau bine cu toată lumea.

Și așa și este, spun anchetatorii. Se pare că cei doi au murit din cauză că s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au înghețat în timpul nopții.

Un medic celebru și mama sa au murit la doar două zile distanță unul de celălalt

Medicul Cioflan Emil Horia, un profesionist desăvârșit în domeniul obstetricii-ginecologiei și una dintre figurile de referință în Europa din acest domeniu, a părăsit această lume la vârsta de 57 de ani. El și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după mai multe luni în care a fost în comă, cauzată de un infarct violent.

Drama familiei și a cunoscuților, dar și a celor care l-au cunoscut și apreciat la justa valoare, a fost amplificată de încă o tragedie.

Îngenuncheată de durere la aflarea veștii că fiul său este în comă, Ștefania Cioflan, medic pediatru, a suferit și ea un infarct și a ajuns la spital. Când a primit vestea pe care niciun părinte nu ar vrea să o primească vreodată, aceea că fiul său a trecut la cele veșnice, aceasta nu a mai suportat durerea și, chiar în ziua înmormântării medicului Horia Cioflan, și-a dat ultima suflare. Din păcate, nu a reușit să își ia rămas bun de la copilul său, însă cei doi s-au reunit în Ceruri și vor fi împreună pe vecie.