Doi suceveni au fost înjunghiaţi de urători

Două persoane din oraşul sucevean Liteni au fost înjughiate, marţi de doi membri ai unui grup de urători, unul dintre agresori fiind şi el rănit când s-a dezechilibrat după ce a înjunghiat un tânăr.

RomaniaTV.net
26 dec. 2012, 12:44
Doi suceveni au fost înjunghiaţi de urători

Potrivit IJP Suceava, un tânăr în vârstă de 16 ani se întorcea, marţi la prânz, spre casă însoţit de tatăl şi de fratele său când s-au întâlnit pe drum cu un grup de urători, unul dintre aceştia, în vârstă de 23 de ani, speriind copiii care se aflau în drum.

Între tatăl tânărului şi urătorul care speria copiii a avut loc un schimb de replici în urma căruia acesta din urmă a încercat să-l lovească cu un cuţit, moment în care a intervenit fiul său în vârstă de 16 ani, care l-a împins pe agresor, acesta căzând. Ulterior, s-a ridicat şi l-a lovit de două ori cu un cuţit pe adolescent provocându-i o rană în zona cervicală dreaptă şi una deasupra urechii drepte.

Agresorul a fost şi el rănit în zona parietală dreapta, după ce s-a dezechibrat când l-a lovit pe tânăr cu cuţitul.

După aceasta, întreg grupul de colindători a fugit din zonă, iar pe drum au întâlnit un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 ani, din satul Roşcani, care a coborât din maşină, fiind lovit cu un cuţit în spate de alt membru al grupului de urători, în vârstă de 44 de ani.

Cei trei răniţi au fost transportaţi ulterior cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde adolescentul a fost diagnosticat cu „plăgi înjunghiate latero- cervical dreapta, plagă tăiată hemitorace dreapta, contuzie umăr stâng”, şoferul cu „plagă înjunghiată regiunea suprascapulară dreapta, plagă tăiată parietală dreapta”, iar primul agresor cu „traumatism cranio-cerbral dreapta, plagă tăiată parietală dreapta”.

Medicul de gardă a apreciat că viaţa celor trei nu a fost pusă în pericol.

După examenul medico-legal se vor stabili consecinţele acestor agresiuni şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei, precizează sursa citată.