Doi suspecţi arestaţi în cazul taximetristului bătut în Bucureşti. Cine sunt agresorii

Doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani au fost arestaţi, luni, după ce ar fi bătut şi jefuit un taximetrist pe o stradă din Sectorul 3 din Bucureşti.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 16:52
Doi suspecţi arestaţi în cazul taximetristului bătut în Bucureşti. Cine sunt agresorii

„Din primele date a rezultat că în cursul dimineţii (pe 1 august – n.r.), persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din maşină, moment în care s-a declanşat conflictul în care bărbatul a fost lovit”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, citat de Agerpres.

În urma cercetătorilor, poliţiştii au identificat persoanele implicate în agresiune. Este vorba despre doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani.

Taximetrist bătut în Bucureşti. Poliţia i-a prins pe agresori

Suspecţii au fost audiaţi şi ulterior reţinuţi. Procurorul din cadrul unităţii de parchet a dispus prezentarea inculpaţilor în faţa instanţei, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 fac în continuare cercetări în acest caz pentru vătămare corporală.

Masca devine OBLIGATORIE în Centrul Vechi al Capitalei, dar şi pe stradă, în pieţe, gări şi în staţiile de transport în comun