Doi tineri au avut partea de șocul vieții lor. Li s-a vândut mașina, iar mai apoi le-a fost furată din fața porții

Doi tineri din Dolj au trăit o pățanie așa cum numai în filme mai vezi. Cei doi și-au achiziționat un automobil și de acolo a început întreaga aventură.

05 dec. 2022, 16:12
Doi tineri au avut partea de șocul vieții lor. Li s-a vândut mașina, iar mai apoi le-a fost furată din fața porții

Doi tineri din Dolj au trăit o pățanie așa cum numai în filme mai vezi. O familie din Dolj a hotărât să își cumpere o mașină la mâna a doua. După îndelungi căutări pe site-urile de specialitate au hotărât să achiziționeze un model vândut de un bărbat din comuna Catane.

Doi tineri au avut parte de aventura vieții lor. Li s-a vândut mașina, iar mai apoi le-a fost furată din fața porții

După ce au bătut palma cu vânzătorul, cei doia au parcat mașina în fața casei, doar că nu știau la ce se așteaptă. După câteva ore soția cumpărătorului a sunat de urgență la 112 și asta pentru că mașina achiziționată nu se mai afla în parcare.

Citește și : Val de aer tropical în România. Meteorologii anunţă temperaturi de primăvară, cu maxime de 15 grade, după ninsori şi viscol. Prognoza meteo actualizată

Imediat polițiștii s-au sesizat și au început căutările, iar după câteva ore iar în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, mașina a fost găsită abandonată de un câmp de pe raza localității Negoi. După îndelungi cercetări s-a aflat că cel care furase mașina era chiar nepotul vânzătorului, care fusese informat de tranzacție  ruda lui și de un bărbat de 33 de ani din comuna Negoi.

Citește și : Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Dă o avere pe aceste obiecte: „Vreau să fiu un exemplu demn de copiat”

“Până în comuna Galicea Mare, cei doi s-ar fi deplasat cu un alt autoturism, condus de tânărul de 19 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, existând suspiciunea că i-a fost încredinţat de bărbatul de 33 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj, potrivit Observator.

Cei doi s-au ales cu un dosar penal pentru furt calificat și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Cel de-al treilea personaj care doar i-a însoțit pe cei doi va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.