Doi tineri au murit într-un accident rutier în judeţul Iaşi

Doi tineri din Bacău au murit, sâmbătă, într-un accident petrecut în localitatea ieşeană Ruginoasa, după ce autoutilitara în care se aflau s-a izbit de un copac, primele cercetări ale poliţiştilor indicând faptul că şoferul a adormit la volan.

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 12:12
Doi tineri au murit într-un accident rutier în judeţul Iaşi

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.00, pe raza localităţii ieşene Ruginoasa, autoutilitara marca Fiat fiind condusă de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În maşină se afla şi o tânără, de 22 de ani, ambele persoane fiind originare din Bacău.

Primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că şoferul ar fi adormit la volan, iar autoutilitara a intrat pe contrasens, izbindu-se de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, cei doi tineri au decedat pe loc.

Un paznic la o firmă din zona în care a avut loc accidentul a povestit că a văzut cum autoutilitara a intrat cu viteză în curbă, apoi a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de copac.

Bărbatul a spus că autoutilitara nu a frânat deloc şi că imediat după impact a fugit spre locul accidentului, însă cei doi pasageri erau deja morţi.

Pentru scoaterea lor din maşină a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. Poliţiştii rutieră continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.