Doi tineri au plătit 4.000 de euro pentru două cafele de la Starbucks. Cum a fost posibil să se întâmple așa ceva

Un cuplu a avut parte de o surpriză, după ce au mers să serveasc doup cafele la Starbucks. În loc să plătească aproape 10 euro, au plătit 4.000 de euro.

12 sept. 2023, 14:28
Doi tineri au plătit 4.000 de euro pentru două cafele de la Starbucks. Cum a fost posibil să se întâmple așa ceva
Doi tineri au plătit 4.000 de euro pentru cafeaua de la Starbucks

Deedee și Jesse O’Dell au avut parte de o surpriză neplăcută, după ce și-au comandat două cafele la Starbucks și au plătit 4.000 de euro. Inițial, nu au realizat ce sumă colosală era pe nota de plată și au plătit cu cardul bancar. Cuplul din Oklahoma ar fi trebuit să plătească, de fapt, în jur de 10 euro.

Citește și: Inspectorii ANPC au închis o cafenea Starbucks din București. Ce nereguli au găsit și care este amenda primită. Imagini greu de privit

Câteva zile mai târziu, cuplul a realizat că a fost plătită o micp avere pentru două banale cafele de la Starbucks. Cei doi tineri au încărcat pe internet o fotgrafie cu bonul fiscal primit în urma comenzii. La prima vedere, bonul fiscal pare unul obioșnuit, însă, în partea de jos a acestuia, la secțiunea dedicată bacșișului, au observat suma colosală.

Cele două cafele care costau aproximativ 10 euro au fost plătite cu cardul, fără ca cei doi să se uite pe bon și s-au trezit fără 4.000 de euro în cont. De greșeala angajatului și-au dat seama câteva zile mai târziu, atunci când au mers la cumpărături.

Pentru a-și recupera banii, au luat legătura cu managerul regional al Starbucks. Acestora le-a fost transmis un comunicat prin care ar fi existat o eroare la casa de marcat. Atunci, reprezentanții au trmis și un cec. Situația s-a complicat, pentru că cecul nu era valabil. Având în vedere acest lucru, s-au îndreptat către autorități și au depus o plângere la Poliție.

Citește și: Giganţii Coca Cola, Pepsi şi Starbucks au cedat presiunii internaţionale. Companiile s-au retras de pe piaţa din Rusia

În cele din urmă, situația a fost rezolvată, iar cei doi tineri și-au primit înapoi cei 4.000 de euro, dar au fost nevoiți să își anuleze o vacanță pe care o aveau plănuită de ceva timp.

„Când bugetul dispare, pur și simplu nu știi ce să fac. Această greșeală ne-a adus neplăceri și sperăm că alții nu trebuie să treacă prin așa ceva”, a transmis cuplul, potrivit Dailymail.co.uk.