Doi tineri prinşi în flagrant în timp ce furau din bancomate

Poliţiştii buzoieni au prins în flagrant şi reţinut doi tineri de 20, respectiv 22 de ani din judeţul Vrancea, suspectaţi de comiterea mai multor furturi de bani din bancomate pe raza municipiului Buzău.

10 aug. 2013, 12:03
Doi tineri prinşi în flagrant în timp ce furau din bancomate

„În timp ce acţionau în zona bulevardului Unirii, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au depistat doi tineri care intenţionau să sustragă bani dintr-un ATM, folosind un dispozitiv improvizat. Poliţiştii i-au imobilizat imediat după ce au aplicat dispozitivul respectiv şi i-au condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei doi tineri sunt principalii suspecţi şi în alte patru furturi din bancomate comise în perioada iunie-august pe raza municipiului Buzău, cu un prejudiciu total de 1.040 de lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva celor doi suspecţi şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.