Doi tineri, suspectaţi că sunt autostopiştii care au înjunghiat doi soţi, audiaţi

Poliţiştii şi procurorii din Călăraşi audiază, vineri seară, doi tineri suspectaţi că sunt autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia. Anchetatorii nu oferă deocamdată prea multe informaţii, dar surse judiciare spun că cei doi urmează a fi reţinuţi.

01 dec. 2017, 20:01
Doi tineri, suspectaţi că sunt autostopiştii care au înjunghiat doi soţi, audiaţi

Două persoane sust audiate, vineri seară, în cazul crimei care s-a produs în 24 noiembrie, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi. Cei doi sunt suspectaţi a fi autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia.

Deocamdată, anchetatorii nu oferă prea multe informaţii despre caz, dar surse judiciare susţin că cei doi urmează a fi reţinuţi şi vor fi acuzaţi de omor deosebit de grav.

Citeşte şi Primele declaraţii ale soţiei bărbatului ucis de autostopişti în Călăraşi. Femeia a povestit cum au fost atacaţi

Aceleaşi surse precizează că este vorba despre doi tineri cu vârste cuprinse între 16 – 19 ani.

În 24 noiembrie, doi bărbaţi care fuseseră luaţi la „autostop” din oraşul Slobozia, într-o maşină în care se aflau doi soţi, i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi.

Ulterior, bărbaţii l-au înjunghiat în gât cu un cuţit pe şofer, dar şi pe soţia acestuia. Femeia a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

Citeşte şi Criminalii care au măcelărit doi soţi după ce i-au luat la ocazie, căutaţi de zeci de poliţişti din mai multe judeţe

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii.

Zile întregi, poliţişti din mai multe judeţe au efectuat căutări şi filtre pentru prinderea autorilor.

Citeşte şi Doi soţi, măcelăriţi cu sânge rece de doi bărbaţi luaţi la ocazie. Cei doi i-au tăiat gâtul bărbatului