Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. Imagini terifiante: „Nu sunteți în siguranță și nici copiii voștri”

Doi urşi au fost filmaţi în timp ce se plimbă nestingheriţi, ziua în amiaza mare, în staţiunea Sinaia. La un moment dat, animalele sălbatice au ajuns la intrarea unui hotel.

12 feb. 2022, 20:00
Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. Imagini terifiante: „Nu sunteți în siguranță și nici copiii voștri”

Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. O turistă aflată pe Valea Prahovei a filmat momentul în care animalele sălbatice s-au apropiat periculos de intrarea într-unul dintre hotelurile din staţiune.

În imaginile publicate pe Facebook se vede cum apare o ursoaică şi se îndreaptă către intrarea în hotel, ea fiind urmată de puiul său. Incidentul a avut loc în plină zi.

„La Sinaia dacă mergeţi să nu vă luaţi în calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu ţineţi morţiş să vă plimbaţi împreună cu urşii! Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri! Iubim animalele dar nu vrem să fim hrana lor! Şi nu uitaţi ca nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteţi pe cont propriu!”, este comentariul postat de turista care a postat, vineri, imaginile pe Facebook.

Citeşte şi: Ce se mai întâmplă cu „Autostrada urşilor”. Ministrul Transporturilor: „În câteva zile vom avea soluția pe contestația la bucata lipsă Margina – Holdea”
Apariţia urşilor a devenit tot mai frecventă în Sinaia, motiv pentru care autorităţile au emis în repetate rânduri alerte cu privire la prezenţa animalelor sălbatice în staţiune.

Sâmbătă, mii de turişti se află pe Valea Prahovei, unde sunt condiţii foarte bune de schi. Înainte de ora 11:00, administratorii telegondolei din Sinaia anunţau că nu mai sunt locuri de parcare la staţia instalaţiei care urcă spre Cota 1400 din Masivul Bucegi.

Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. Imagini terifiante

Citeşte şi: Ministrul Mediului, anunţul care îi sperie pe români: „Avem peste patru mii de urşi. Au ajuns în judeţe în care nu au mai fost văzuţi până acum”