Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, declarații fără perdea din viața personală: „Sunt măritată deja!”

Doina Teodoru a dezvăluit lucruri neașteptate din viața personală. Actrița a afirmat, fără ezitare, că este măritată.

24 aug. 2023, 16:40
Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, declarații fără perdea din viața personală: „Sunt măritată deja!”
Doina Teodoru, declarații din viața personală

Doina Teodoru a făcut câteva dezvăluiri despre schimbările care au apărut în ultimul timp în viața ei personală, dar și profesională. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut o mărturisire neașteptată.

Actrița a devenit cunoscută după ce a participat la iUmor și a avut un număr excepțional. Ulterior, a jucat în mai mmulte producții de succes și a participat la America Express, alături de iubitul ei.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express? Anunțul făcut de actriță

Telespectatorii o vor putea urmări în curând pe micile ecrane, actrița interpretând rolul Adinei Balti, o mamă care trebuie să răzbată în viață pentru a-i fi alături fiicei sale, în cel mai nou serial de la Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Recent, la avenimentul de lansare, vedeta a făcut câteva declarații.

„Cu siguranță o să fie foarte mișto. Eu nu am văzut încă nimic din ce am filmat, dar pot să spun că e tare toată atmosfera de pe set.

Și dacă noi ne simțim bine, clar o să treacă și de ecran. Este prima dată când lucrez cu doamna Ruxandra Ion, serial am mai făcut”, a declarat Doina Teodoru pentru cancan.ro.

Actrița a vorbit și despre viața ei personală. Relația cu Cătălin Scărlătescu a făcuut-o să își găsească o nouă pasiune, și anume pescuitul. De curând au fost în vacanță în Spania, unde au profitat de această ocazie pentru a pescui.

„Am filmat aproape toată vara. Am avut trei săptămâni de vacanță, în care fiecare am fugit pe unde am putut. Am fost plecată foarte mult în iulie, când a fost pauza. Și recunosc, că de când m-am întors și am început filmările, am mai fugit câte două zile la pește, când le-am avut legate. Este pasiunea noastră. Îmi place să dau la pește. Anul trecut mi-am descoperit această pasiune”, a mai spus Doina Teodoru.

Citește și: O noua bombă în showbiz-ul românesc! Cine este blonda misterioasă cu care s-a afișat Catalin Scărlătescu

Întrebată dacă își dorește să facă următorul pas alături de celebrul bucătar, Doina Teodoru a dat un răspuns surprinzător: „Sunt măritată deja!”

Înainte ca fanii să se bucure, vedeta a lămurit misterul și a dezvăluit că este vorba despre personajul pe care îl interpretează și că „nunta a fost în universul Camera 609”, pentru că în viața reală nu are timp.

„Nu am când, tu nu vezi că sunt toată ziua la filmări, la evenimente, dau interviuri, când să mă mai mărit?”.